Home/Artikelen

gerelateerd aan schade

Alle artikelen

 • Gevolgschade door lekkage

  Je ziet het gebeuren: er lekt water vanaf het plafond of langs de muren. Er ontstaat gevolgschade door de lekkage en je weet niet goed wat je ermee aan moet. Onze onafhankelijke schade-expert kan alle gevolgschade door lekkage voor je vaststellen.

 • Schoorsteenbrand in combinatie met je verzekering

  Wat kun je doen als er geen overeenstemming met je verzekeraar gevonden kan worden over de vergoeding voor de schoorsteenbrand? Wat kun je doen bij een conflict? We leggen het uit.

 • Is je daklekkage verzekerd? Wij onderzoeken de schade kosteloos

  Bijna niets is zo vervelend als daklekkage in huis. Is je daklekkage verzekerd of had je hier nog een extra dekking voor moeten afsluiten? Wat als je verzekerd bent voor daklekkage, maar je verzekeraar werkt niet mee, wat zijn dan nog de opties? In dit artikel leggen wij het je uit.

 • Na de schade-expert een contra-expert inschakelen

  Stel, je hebt te maken met een flinke water- of brandschade en je weet even niet meer waar je het moet zoeken. Links en rechts hoor je dat het ook mogelijk is om een contra-expert in te schakelen. Maar hoe dat precies in zijn werk gaat, weet je nog niet. In dit artikel leggen wij het je uit.

 • Laminaat met waterschade

  Laminaat kan snel waterschade oplopen als je grote hoeveelheden water over je vloer morst. Het water trekt in het laminaat en de vloer zet uit. In veel gevallen zal de vloer opbollen, wat er niet fraai uitziet. Dit wil je natuurlijk vergoed krijgen van je verzekeraar. Wij geven je in dit artikel meer informatie over de manier waarop je dit het beste kunt aanpakken.