Dit kan onze expertise voor je doen

Wij helpen je bij brandschade

De experts van schade-expert.info helpen je bij problemen met de vergoeding van je brandschade. Verzekeraars die niet meewerken, zien we helaas meer dan genoeg. Onze experts hebben jarenlange ervaring met dit soort situaties en helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke vergoeding krijgt voor je brandschade.

Bij brandschade kun je de experts van schade-expert.info te allen tijde inschakelen, maar je doet er slim aan om zo snel mogelijk bij ons aan de bel te trekken. Wij kunnen je dan direct bijstaan en voorkomen dat er verkeerde keuzes worden gemaakt. En die keuzes zijn soms moeilijk terug te draaien! Wij zetten ons áltijd maximaal voor je in.

Wat dat kost? Jij betaalt helemaal niets voor onze diensten. Wij declareren onze kosten op de polis van je inboedel- of opstalverzekering. Je hebt recht om onze expertise kosteloos in te schakelen, maar dan moet je wel (een van) deze twee verzekeringen hebben.

Heb je het gevoel dat je niet de juiste vergoeding ontvangt voor je schade? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij gaan je meteen helpen!

Jouw eigen expert

Schade melden

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
  • Beschikbaar voor heel Nederland

  • Onafhankelijke schadevaststelling

  • Goede begeleiding van begin tot eind

  • Geen administratieve rompslomp meer

  • Je staat er niet langer alleen voor

  • Een frisse kijk op schade

  • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Wij behandelen geen

  • Aansprakelijkheidskwesties*

  • Schade aan voertuigen

*Onze specialisatie ligt bij het onafhankelijk vaststellen van schade in en om de woning. Niet zozeer bij het uitzoeken van wie de aansprakelijke partij is voor de schade.

Snel, eenvoudig en goed resultaat!

Meer vergoeding in
4 eenvoudige stappen

Stap 1

Schade melden

Je kunt bij ons je schade melden door te bellen of door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij vragen niet direct al je gegevens omdat wij je privacy erg belangrijk vinden.

Stap 2

Schadevaststelling

We stellen de schade vast. Hiervoor komen wij meestal bij je langs. Onze onafhankelijke experts zijn zeer ervaren in het vaststellen van schade en kijken naar álle gevolgschade.

Stap 3

Wij gaan in gesprek

De bevindingen van onze experts en die van je verzekeraar, worden naast elkaar gelegd en besproken. Wij maken ons sterk voor het maximaliseren van jouw vergoeding.

Stap 4

Meer vergoeding!

Er is meer dan 90% kans dat je door onze hulp een hogere vergoeding ontvangt. De uiteindelijke vergoeding van de verzekeraar wordt rechtstreeks op je rekening gestort en van ons ontvang je nog steeds geen factuur.

Zo belangrijk is onafhankelijkheid

Wij vallen niet onder verzekeraars

Het zal je maar gebeuren. Je hebt brand gehad en er is schade ontstaan. Vaak weet je dan niet precies wat je moet doen, maar het is in zo’n geval altijd belangrijk om direct met je verzekeraar te gaan bellen. Afhankelijk van de omvang van de schade, stuurt de verzekeraar een schade-expert bij je langs. Deze schade-expert zal je mogelijk vertellen dat je geen recht hebt op een schadevergoeding. Of dat je alleen een zeer lage schadevergoeding kunt verwachten. Vervolgens heb je een groot probleem, waar je niet op zit te wachten.

Hoe had het anders kunnen gaan?

Waarschijnlijk wist je niet dat je de mogelijkheid hebt om zelf een schade-expert in te schakelen. Eén die werkelijk onafhankelijk is. Ik hoor je denken; wat moet dat kosten? Zo’n onafhankelijke schade-expert is voor verzekerden geheel kosteloos. Wanneer je een eigen schade-expert inschakelt, komt hij langs om de schade opnieuw te beoordelen. Deze expert beoordeelt de schade dan geheel onafhankelijk. Daar ligt namelijk de kern van het probleem.

De expert van de verzekeraar is niet onafhankelijk. Hij of zij werkt voor de verzekeraar of wordt hierdoor ingehuurd. Deze schade-expert wil natuurlijk goed werk verrichten voor zijn of haar werkgever of opdrachtgever. Helaas betekent dat vaak een zo laag mogelijke uitkering voor jou.

Schade-expert voor brandschade aan uw woning

Onze experts zijn in dienst van Schadeoplossing Nederland. Een onafhankelijke organisatie zonder banden met verzekeraars. Deze onafhankelijkheid maakt ons niet populair bij verzekeraars. Maar dit stelt ons wel in staat om schade eerlijk vast te stellen. Meer dan 90% van al onze klanten ontving – nadat zij ons hadden ingeschakeld – een hogere vergoeding dan de schadevergoeding waar hun verzekeraar in de eerste instantie mee kwam.