Expertise zoals deze bedoeld is

Stormschade claimen

Stormschade; een omgewaaide schutting, afgewaaide dakpannen of een tuin vol gebroken glas, veroorzaakt door rondvliegende tuinspullen. Je moet er niet aan denken, maar toch kan het iedereen overkomen. Contact leggen met je verzekeraar over je stormschade is dan meestal het eerstvolgende wat je doet. Maar wat nu als je verzekeraar je stormschade niet wil vergoeden of zelfs niet langs wil komen? Wat doe je dan? Het antwoord ligt bij onze contra-expertise.

In zo’n situatie kun je contact met ons opnemen. Wij stellen je stormschade vast en wij brengen dit onder de aandacht bij je verzekeraar. Onze schadevaststelling is betrouwbaar en eerlijk. Dat kunnen wij met zekerheid zeggen, omdat we geen banden hebben met verzekeraars, en omdat zij ons niet inschakelen en betalen. Hoe werkt het dan wel? Wij worden door jou – als verzekerde – ingeschakeld en onze kosten worden betaald vanuit jouw polis. Daar merk jij verder niets van. Waar je wel iets van gaat merken, is de hogere vergoeding die je ontvangt. Bij meer dan 90% van de stormschades die wij behandelen wordt een hogere schadevergoeding uitgekeerd.

Wil je gewoon geen gedoe met je stormschade? Dan kunnen wij het claimen van de schade van begin tot eind begeleiden. Zo heb je geen last van alle administratieve rompslomp én je staat een stuk sterker tegenover je verzekeraar.

Bij stormschade is er ook vaak sprake van een trage reactie van de verzekeraar. Dat komt doordat heel veel mensen tegelijk hun schade gaan claimen. Jij bent namelijk niet de enige die schade heeft opgelopen door de storm. Ook in zo’n situatie heb jij een streepje voor met de hulp van onze contra-expert. Hij weet de exacte wegen te bewandelen en dat werkt in jouw voordeel!

Jouw eigen expert

Schade melden

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • Je staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Wij behandelen geen

 • Aansprakelijkheidskwesties*

 • Schade aan voertuigen

*Onze specialisatie ligt bij het onafhankelijk vaststellen van schade in en om de woning. Niet zozeer bij het uitzoeken van wie de aansprakelijke partij is voor de schade.

Snel, eenvoudig en goed resultaat!

Meer vergoeding in
4 eenvoudige stappen

Stap 1

Schade melden

Je kunt bij ons je schade melden door te bellen of door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij vragen niet direct al je gegevens omdat wij je privacy erg belangrijk vinden.

Stap 2

Schadevaststelling

We stellen de schade vast. Hiervoor komen wij meestal bij je langs. Onze onafhankelijke experts zijn zeer ervaren in het vaststellen van schade en kijken naar álle gevolgschade.

Stap 3

Wij gaan in gesprek

De bevindingen van onze experts en die van je verzekeraar, worden naast elkaar gelegd en besproken. Wij maken ons sterk voor het maximaliseren van jouw vergoeding.

Stap 4

Meer vergoeding!

Er is meer dan 90% kans dat je door onze hulp een hogere vergoeding ontvangt. De uiteindelijke vergoeding van de verzekeraar wordt rechtstreeks op je rekening gestort en van ons ontvang je nog steeds geen factuur.

Inboedel- of opstalverzekering

Wanneer schakel je ons in?

Wij kunnen meestal iets voor jou betekenen wanneer je verzekeraar al een schade-expert bij jou heeft langs gestuurd. Wij hebben dan namelijk iets om over te praten in combinatie met onze eigen schadevaststelling. Voor onze schadevaststelling is het nodig dat wij de stormschade met eigen ogen zien. Hiervoor komen wij bij je langs.

Wij kijken net wat verder…

Ook bij stormschade kijken wij verder dan onze neus lang is. Daarmee bedoelen wij dat we ook álle gevolgschade zullen opnemen. Dus bijvoorbeeld niet alleen de lekkage van het dak, maar ook het kozijn dat hierdoor misschien schade heeft opgelopen. Of de muren en plafonds die aangetast zijn. Laten we ook niet de schimmels vergeten die achter de plafondplaten zijn gaan groeien. Kortom, wij kijken niet alleen naar de zichtbare schade. Dat is belangrijk, want de onzichtbare schade is in sommige gevallen vele malen groter. Onzichtbare gevolgschade door stormschade kan daardoor gemakkelijk grotere kostenposten opleveren. Om niet met deze onaangename verassingen te worden geconfronteerd bij het herstel, schakel je ons in.

Voordelen van onze contra expertise

De voordelen van onze contra-expertise voor jou:

 • Kosteloos als je verzekerd bent
 • Direct contact met je eigen expert
 • Ons expertisebureau is onafhankelijk
 • Hulp totdat je tevreden bent
 • Dag en nacht bereikbaar
 • Snellere schadeafwikkeling
 • Eerlijke schadevergoeding
 • Wij kijken verder dan de zichtbare schade