Een eerlijke en betrouwbare methode

Contra-expertise helpt je aan een optimale vergoeding

Je hebt een schade opgelopen in of rondom je woning en je hebt de verzekeraar ingeschakeld. Een goede eerste stap! Meestal wordt een schade door de verzekeraar goed opgepakt, maar het kan helaas ook flink misgaan tussen gedupeerden en hun verzekeraar. Soms komt dat door slechte communicatie, maar de schade kan ook onjuist zijn vastgesteld. Dat is vervelend, maar gelukkig is daar iets aan te doen: contra-expertise.

Wij kunnen je helpen met contra-expertise. Dit is als het ware een tegen-expertise. Dat wil zeggen dat er een nieuwe schadevaststelling tot stand komt, die naast het schaderapport van jouw verzekeraar wordt gelegd. Vervolgens worden daar gesprekken over gevoerd. Het resultaat daarvan is dat er een vergoeding tot stand komt, die wél eerlijk is.

Waarom is die vergoeding wél eerlijk?

Omdat we hier te maken hebben met een belangrijk verschil. Onze contra-expert wordt door jou ingeschakeld en is onafhankelijk. De schade-expert van de verzekeraar wordt door de verzekeraar ingeschakeld en kan daardoor niet onafhankelijk zijn. Om de simpele reden dat hij zijn opdrachtgever/werkgever tevreden wil houden. Vanuit die rol is het dan moeilijk – of misschien zelfs wel onmogelijk – om een schade eerlijk en objectief te beoordelen.

Een contra-expert wordt door jou ingeschakeld. Ons expertisebureau werkt niet voor verzekeraars, maar uitsluitend voor mensen met schade. Wij hebben dus geen verborgen belangen te behartigen en dat ga je ook merken aan de uiteindelijke vergoeding.

Jouw eigen expert

Schade melden

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • Je staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Wij behandelen geen

 • Aansprakelijkheidskwesties*

 • Schade aan voertuigen

*Onze specialisatie ligt bij het onafhankelijk vaststellen van schade in en om de woning. Niet zozeer bij het uitzoeken van wie de aansprakelijke partij is voor de schade.

Snel, eenvoudig en goed resultaat!

Meer vergoeding in
4 eenvoudige stappen

Stap 1

Schade melden

Je kunt bij ons je schade melden door te bellen of door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij vragen niet direct al je gegevens omdat wij je privacy erg belangrijk vinden.

Stap 2

Schadevaststelling

We stellen de schade vast. Hiervoor komen wij meestal bij je langs. Onze onafhankelijke experts zijn zeer ervaren in het vaststellen van schade en kijken naar álle gevolgschade.

Stap 3

Wij gaan in gesprek

De bevindingen van onze experts en die van je verzekeraar, worden naast elkaar gelegd en besproken. Wij maken ons sterk voor het maximaliseren van jouw vergoeding.

Stap 4

Meer vergoeding!

Er is meer dan 90% kans dat je door onze hulp een hogere vergoeding ontvangt. De uiteindelijke vergoeding van de verzekeraar wordt rechtstreeks op je rekening gestort en van ons ontvang je nog steeds geen factuur.

Inboedel- of opstalverzekering

Heb ik wel recht op contra-expertise?

Als gedupeerde door schade mag je áltijd gebruikmaken van onze contra-expertise. Het is alleen wel belangrijk dat je een inboedel- of opstalverzekering hebt afgesloten. In dat geval zal je verzekeraar namelijk alle kosten voor onze contra-expertise betalen. Je ontvangt als verzekerde zelf dus geen factuur voor onze diensten.

Wanneer kun je ons inschakelen?

Heb je te maken met een omvangrijke water- of brandschade? Schakel ons dan zo snel mogelijk in. Juist in het begin moeten er al belangrijke keuzes gemaakt worden, die later lastig terug te draaien zijn. Heb je een minder omvangrijke schade? Wacht dan eerst totdat je verzekeringsmaatschappij een schade-expert heeft gestuurd. Daarna kun je ons alsnog inschakelen als je niet tevreden bent over het handelen van je verzekeraar.

Voordelen van onze contra expertise

De voordelen van onze contra-expertise voor jou:

 • Kosteloos als je verzekerd bent
 • Direct contact met je eigen expert
 • Ons expertisebureau is onafhankelijk
 • Hulp totdat je tevreden bent
 • Dag en nacht bereikbaar
 • Snellere schadeafwikkeling
 • Eerlijke schadevergoeding
 • Wij kijken verder dan de zichtbare schade