Hulp wanneer u er niet uit komt

Lekkage

Lekkage: het kan je een hoop stress opleveren, vooral wanneer je verzekeraar niet wil meewerken met het vergoeden van de schade. Wij van Schade-Expert.info gaan je helpen om de schade te claimen wanneer je er zelf niet uitkomt met je verzekeraar. Dat geeft je weer rust!

Als je je lekkage bij ons hebt gemeld, gaan wij direct aan de slag. We komen langs met onze schade-expert, die de lekkageschade vaststelt. Daarna nemen we contact op met je verzekeraar, zodat zij erover geïnformeerd zijn dat we jou met deze lekkageclaim helpen.

Vanaf dat moment houden wij je goed op de hoogte van het verloop van je lekkageclaim. Wij proberen ons in te zetten voor de vergoeding die werkelijk past bij de schade. Daar kunnen wij voor zorgen, omdat wij zeer goed op de hoogte zijn van de polisvoorwaarden bij lekkage én omdat wij onafhankelijk zijn. Wij staan niet bij verzekeraars op de loonlijst.

Ben jij voor je lekkage op zoek naar een betrouwbare schade-expert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en we hebben de kennis en ervaring om schade door lekkage in veruit de meeste gevallen goed op te lossen. Lekkages die wij vaak tegenkomen, zijn daklekkages, lekkages door een verstopte afvoer of gebroken riool, lekkages door de buren en overige lekkages door storm.

Je hoeft ons niet te betalen

Dat lees je goed. Werken wij dan gratis? Nee, dat is niet zo. Als bureau voor contra-expertise mogen wij onze kosten rechtstreeks declareren bij jouw verzekeraar. Je ontvangt daarom geen factuur van ons. Vanuit wetgeving is het namelijk zo geregeld dat de slachtoffers van een verzekeringsgeval, zoals een lekkage, niet zonder hulp tegenover hun verzekeraars hoeven te staan.

Verzekeraars betalen – door onze hulp aan jou – in de meeste gevallen een hoger bedrag aan schadevergoeding uit. Daarnaast worden de kosten van onze onafhankelijke schade-expert bij hen in rekening gebracht. Hierdoor hebben verzekeraars geen belang bij het aanbevelen van een onafhankelijke schade-expert bij lekkage.

Jouw eigen expert

Schade melden

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • Je staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Wij behandelen geen

 • Aansprakelijkheidskwesties*

 • Schade aan voertuigen

*Onze specialisatie ligt bij het onafhankelijk vaststellen van schade in en om de woning. Niet zozeer bij het uitzoeken van wie de aansprakelijke partij is voor de schade.

Snel, eenvoudig en goed resultaat!

Meer vergoeding in
4 eenvoudige stappen

Stap 1

Schade melden

Je kunt bij ons je schade melden door te bellen of door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij vragen niet direct al je gegevens omdat wij je privacy erg belangrijk vinden.

Stap 2

Schadevaststelling

We stellen de schade vast. Hiervoor komen wij meestal bij je langs. Onze onafhankelijke experts zijn zeer ervaren in het vaststellen van schade en kijken naar álle gevolgschade.

Stap 3

Wij gaan in gesprek

De bevindingen van onze experts en die van je verzekeraar, worden naast elkaar gelegd en besproken. Wij maken ons sterk voor het maximaliseren van jouw vergoeding.

Stap 4

Meer vergoeding!

Er is meer dan 90% kans dat je door onze hulp een hogere vergoeding ontvangt. De uiteindelijke vergoeding van de verzekeraar wordt rechtstreeks op je rekening gestort en van ons ontvang je nog steeds geen factuur.

Wat zijn de mogelijkheden?

Lekkage onderzoeken

Misschien ben je zelf al gaan zoeken naar de oorzaak van de lekkage. Want waar komt dat water toch vandaan? Dit kan een lang en frustrerend proces zijn, dat je misschien toch beter uit handen kunt geven. Je hebt in dat geval een bedrijf nodig dat een professionele lekdetectie kan uitvoeren.

lekdetectie wordt meestal vergoed

Een lekdetectie bespaart je een hoop tijd en moeite en het uitvoeren van een lekdetectie is meestal gewoon gedekt vanuit je opstalverzekering. Het is echter wel verstandig om bij je verzekeraar te melden dat je zo’n bedrijf voor het zoeken van je lekkage inschakelt. Dan kunnen daar in de toekomst nooit misstanden over ontstaan.

De polisvoorwaarden kennen

Als particulier ben je vaak niet bekend met alle details van je verzekering. Je weet meestal niet precies welke mogelijkheden er zijn bij lekkage, maar gelukkig weet onze schade-expert dat wel. Meld daarom vandaag nog je lekkage en wij gaan er direct mee aan de slag!

Een schade-expert kan je helpen bij lekkage. Dit zijn de voordelen voor jou.

De voordelen van onze schade-expert voor jou:

 • Kosteloos als je verzekerd bent
 • Direct contact met je eigen expert
 • Ons expertisebureau is onafhankelijk
 • Hulp totdat je tevreden bent
 • Dag en nacht bereikbaar
 • Snellere schadeafwikkeling
 • Eerlijke schadevergoeding
 • Wij kijken verder dan de zichtbare schade