Zo kunnen wij je bijstaan

Waterschade vergoed krijgen

Wanneer je plotseling te maken krijgt met een waterschade, weet je meestal even niet meer waar je het zoeken moet. Je belt je verzekeraar, in de hoop dat alles netjes opgelost wordt. Vaak gebeurt dit ook, maar we zien nog veel te vaak dat verzekeringsmaatschappijen niet meewerken in de communicatie met de gedupeerde of met het uitkeren van een vergoeding die gewoon klopt.

Schade-expert.info heeft de beschikking over professionele en betrouwbare experts die jouw waterschade op de juiste manier kunnen verhalen. Ook als er een vervelend conflict ontstaan is tussen jou en je verzekeraar. Wij komen naar je toe om de waterschade onafhankelijk vast te stellen. Onafhankelijkheid is in deze situatie juist heel erg belangrijk. Wij worden door jou ingeschakeld en niet door je verzekeraar. Dit betekent dus dat we kunnen kijken naar wat de échte waterschade is.

Je kunt ons op elk moment tijdens het schademeldingsproces inschakelen, maar wacht niet te lang. Hoe sneller je waterschade bij ons bekend is, des te meer wij voor je kunnen betekenen.

Jouw eigen expert

Schade melden

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • Je staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Wij behandelen geen

 • Aansprakelijkheidskwesties*

 • Schade aan voertuigen

*Onze specialisatie ligt bij het onafhankelijk vaststellen van schade in en om de woning. Niet zozeer bij het uitzoeken van wie de aansprakelijke partij is voor de schade.

Snel, eenvoudig en goed resultaat!

Meer vergoeding in
4 eenvoudige stappen

Stap 1

Schade melden

Je kunt bij ons je schade melden door te bellen of door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij vragen niet direct al je gegevens omdat wij je privacy erg belangrijk vinden.

Stap 2

Schadevaststelling

We stellen de schade vast. Hiervoor komen wij meestal bij je langs. Onze onafhankelijke experts zijn zeer ervaren in het vaststellen van schade en kijken naar álle gevolgschade.

Stap 3

Wij gaan in gesprek

De bevindingen van onze experts en die van je verzekeraar, worden naast elkaar gelegd en besproken. Wij maken ons sterk voor het maximaliseren van jouw vergoeding.

Stap 4

Meer vergoeding!

Er is meer dan 90% kans dat je door onze hulp een hogere vergoeding ontvangt. De uiteindelijke vergoeding van de verzekeraar wordt rechtstreeks op je rekening gestort en van ons ontvang je nog steeds geen factuur.

Dit maakt ons anders dan de standaard schade-experts

Onafhankelijk van verzekeraars

Wij gaven het al eerder aan: het onafhankelijk inventariseren van een waterschade is heel belangrijk. Dat kan alleen maar wanneer de schade-expert niet wordt ingehuurd door de partij die de vergoeding moet uitkeren. Als je daar nuchter naar kijkt, is het ook best vreemd dat een schade-expert in de praktijk altijd wordt ingeschakeld door de verzekeraar.

Hoe zou het wel moeten?

Bij waterschade zou het wel zo eerlijk zijn dat jij als gedupeerde zelf een schade-expert inschakelt. Dan zijn er namelijk geen belangen richting de verzekeraar en kan een schade betrouwbaar worden vastgesteld. Gelukkig is dit mogelijk door een contra-expert in te schakelen. Wij helpen je graag met onze contra-expertise.

Wat kost dat dan?

Daar kunnen we kort over zijn. Het inschakelen van onze contra-expertise voor je waterschade kost jou namelijk helemaal niets. Mits je verzekerd bent (inboedel- of opstalverzekering). Wij declareren onze kosten namelijk op de polis van je verzekering. Dit is wettelijk zo geregeld. Op deze manier sta je er niet alleen voor.

Waterschade in huis kan met onze schade-expertise op een juiste manier worden verholpen

Snel, eenvoudig en goed resultaat

Onze laatste artikelen
over waterschade

 • Laminaat met waterschade

  Laminaat kan snel waterschade oplopen als je grote hoeveelheden water over je vloer morst. Het water trekt in het laminaat en de vloer zet uit. In veel gevallen zal de vloer opbollen, wat er niet fraai uitziet. Dit wil je natuurlijk vergoed krijgen van je verzekeraar. Wij geven je in dit artikel meer informatie over de manier waarop je dit het beste kunt aanpakken.